RSS 2.0 Prenumerera via RSS!

Välkommen till min nya blogg!

Hej, jag heter Thomas Persson och detta är min första blogg. Den kommer förmodligen inte att vara som vanliga bloggar, utan jag kommer att lägga upp hjälpsamma eller intressanta inlägg om saker som berör mina intressen eller viktigare saker som händer i mitt liv. Vill ni veta vad jag har för mig ibland så kan ni kolla på min bilddagbok: 91Thpe.

 

Mina intressen:

Jag är ganska intresserad av religion och filosofi, även om jag inte är fullt så insatt i det. Men jag kommer förmodligen att lägga upp intressanta påståenden och tankegångar som kanske leder till givande diskussioner.

Jag har ett visst intresse för film, men foto håller jag på med väldigt ofta, så ni kan förvänta er att det kommer att laddas upp en hel del bilder! Det kan även förekomma att jag väljer att lägga upp några låtar eller så för stämningens skull.

Klädstilen är ett intressant ämne att ta upp. Jag har fattat tycke om den militäriska klädstil man hade under andra världskrigets Tyskland, men jag delar inte de ideologier som de hade. Med andra ord så är jag inte nationalsocialist!